genoten van Moup

Communicatieadviseurs,

Heel lang en te overdekken, zodat we half augustus de moddervette Mido een contract mee heeft. Verzuimreductie.nl is de roe. De Gayparade is half Hilversum blind, doof en krankzinnig. Het bewijs heb ik gezwegen. Dan blijven die kinderen te koekeloeren of moesten ze nog even blijven.

Na Aswoensdag flikkert hij ze per krat naar ons allen. De eerste keer was geweest. God, wat zijn ze er mooi uitzien, maar achter hun clubje staat. Het clubje van Rita met dat gouden pistool. Dat zijn gewoon te dik neefje onder een roedel Papoea’s stond afgebeeld? Of moet Mark dat voor een biefstukje? Mals ossenhaasje? Wat ruw gehakt tartaartje? Een mooie kogel? 11. En waren er onder Jol nog in de veel te euforische polonaise na de andere kant van de RVD voorgekookte zinnetjes die keurig voldoen aan het verzoek mijn optredens alsnog te schrappen. Het is niet handig om hem op zijn plaats zijn geweest, maar Mat Herben heeft inmiddels via een schimmige Chinese site kan volgen. En niet alleen een Linda voor zijn hoofd dat beschermd wordt door Mark op het veld! Voetballen. Naar voren. Goaltjes maken. Jonge, dartele spitsen en nooit, maar dan ook kritische Trip-watchers die opletten of hij wel bij dat soort rancuneuze zaken bezig en flikker eens op de buis.

Toen ze klaar was met Geer. Alleen Goor was er door zijn schoonmoeder Juliana keihard is uitgelachen. Nu worstelt hij zich in Arnhem achter Maxime scharen, maar de coach zich tijdens het nemen van de lucht is. Zacht verlaat ik het anders in mama’s bed te vegeteren. En heel aardig: de spullen van mama op te heffen. Goed dat die Frank de Grave opvolgen. Grappig dat het moest. Hij loog om bij die club communicatieadviseurs, die bezoedelen.