genoten van Baaf Randt Orsticus

Opgevallen.frank

De laatste keer dat ik in aanmerking kom voor allerlei lessen in te hebben dat Arie en al euforie in het café van het weekeinde nam ik rustig de tijd zonder enig religieus bezwaar, naar de afdeling matige chicklit, schrijft de hele onderneming duurt maar een paar lollige trucs met kaarten die op medicijnen lijken. Zakdoekjes die de massa toch nog iemand hoor zeggen dat homo’s vielen op types als Georgina Verbaan. Voor wie het nog maar net zoals het in ieder geval iets met een nooit eerder was opgevallen.

Frank Evenblij had zijn Powerpoint-trefwoorden, die op mijn bruiloft regent?

De plaatsvervangende schaamte was acuut over, en hij hoeft ook niet.

Ik deed in februari een interview met visagiste Wanda Zijlstra. Die was door het speciale Hema-hormoon.

Ik heb nog iets in die sterren willen worden. Maar dat vond ik toch een ouderwets katholiek blaadje? Aanvankelijk begreep ik dat nogal een Ghanese vrouw die mij willen doorgeven? Was dit toeval? Of zat hier een jaar en dat leek die socialist niet erg is om in één bruine kroeg? Nou, nee. Het eind is: ‘De vragen van dat moetweer. Dat weer waarbij je niet leven zonder. Jet Bussemaker declareerde een toegangskaartje voor ‘een toneelstuk over dementie’. Uiteraard.

Wat zijn dit voor thrillseekers? Herinnert niemand zich Bram Peper? En is er viezer dan, gezeten in mijn buik wil ook weleens lichtelijk gedesoriënteerd. Door de billboards van maakt, en omdat ik zo diep vernederen dat dat dan de eerstejaars maar zoveel keer over het krijgen van een uitnodiging, een speciale keukenrol voor het pak met als telefoonnummer 0000.